Tema današnjeg posta je pjevačica Dragana Mirković koja je na sceni već 30 godina. Svima je poznato da Dragana i njen izabranik Toni sa kojim je u sretnom braku i imaju dvoje djece , sina i kćerku. Dragana je jedna od rijetkih pjevačica koja nema skandale iza sebe , a sa svim kolegama je u dobrim odnosima. Naravno desile su se neke sitne svađe ali na javnoj sceni je sve moguće.

 

Naime, svi znamo za sukob Dragane i Cece , a sada je isplivalo da ona ne prija jako dugo vremena i sa pjevačciom Tinom Ivanović. Kako je rekla Tina ona je na jedan jako nepravedan način zabranjena da se emituje na njenoj DM televiziji, a kako kaže to nije sve čak ju je i pokrala.

 

Tina je otkrila kako je imala sukob sa Grandom i da je bila svagdje zabranjena ali je Dragana tada lažno stala uz nju, uzimala novac za reklame i emitovanje na DM-u, jer se jedino tamo Tina mogla da pojavi. Tako je zadnju njenu reklamu njen tim uredno platio ali se kao takva nije pojavila, došlo je do sukoba i od tada je zabranjena i opljačkana kako je sama rekla.