Pjevačica Slavica Ćukteraš je bila među onim Zvijezdama Granda kojima su predviđali na samom početku karijere veliki uspjeh. Imala je dobre pjesme i hitove.

Naime , Slavica se u jednom trenutku povukla sa estradne scene, te godinama nije izdala nijednu novu pjesmu, a sada je vrlo teško vratiti se na scenu kada ima mnoštvo drugih, kvalitetnih pjevača koji su mlađi od njih.

Slavica Ćukteraš je od razvoda postala dosta aktivnija u medijima, ali se posvetila i društvenim mrežama, tačnije  TikToku, gdje stalno objavljuje nove videe. Iako nije pričala puno o tome, u javnosti se zna da je iza nje jedan prilično težak period obzirom da je prebolovala koronu, ali se suočila i sa još jednom teškom bolešću.

 

Međutim , njen moral ne opada još uvijek je puna pozitivne energije a sada je odlučila iznenaditi i svoje fanove novim uratkom. Naime, ona je sabrala sve detalje iz svoje muzičke prošlosti i čak mjesec dana pripremala video u kojem je objavila najveće hitove iz doba kad je bila najpopularnija, te je i stajling podredila upravo tom periodu, i iskoristila staru garderobu iz tog doba.

Video najavu pogledajte ovde: https://www.instagram.com/cukterasslavica/?utm_source=ig_embed