Izvorinka Milošević je poznata pjevačica narodne muzike , otvorila je dušu u jednoj emisiji te govorila o teškom periodu svog života koji je na nju ostavio velike tragove.

 

Naie, ona je prije 14 godina u roku od samo šest mjeseci izgubila majku, brata i oca, a prije sedam godina izgubila je i muža Mišu Blama sa kojim ima i sina Davida. Tokom emisjije je počela da plače , te rekla kako je nedavno na rukama umrla i njena maltezerka , kućni ljubimac koju je zvala Beba i koja joj je bila svijetla tačka u njenom crnom periodu:

 

” Prije 14 godina su mi za šest mjeseci otišli mama, tata i brat. Cijela porodica. Ona je meni bila više od kučeta, više od ljubimca. Mi smo prebrodili najteže trenutke. Kad ti ode mama i tata u roku od šest mjeseci, a posle toga čuješ da ti je umro brat od otkazivanja bubrega, onda imaš samo dva načina kako da se izvučeš. To je da snažno kažeš: ‘Čekaj, da li moj sin, pošto već nema oca (i on je preminuo, Miša Blam) ne zaslužuje da nema ni majku?’. Ne! I ja sam onda uzela Bebu. Moja kuca maltezerka je meni značila sve. I onda meni veterinar kaže da moja kuca ima sarkom. Mi smo nemoćni. Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks…” rekla je ova pjevačica sa velikom tugom u ocima.