Poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović doživio je emotivni slom kada je bio gost u uključenju u emisiju uživo. On je se javio putem videopoziva u jednu emisiju kako bi poslao poruku podrške svom velikom i dragom prijatelju, novinaru Thijsu Slegersu, koji vodi tešku bitku protiv okrutne bolesti.

 

 

 

Nažalost, Thijs boluje od akutne leukemije, nalazi se u jako teškom stanju i ljekari su mu poručili da mu se bliži kraj. Naime, tokom emisije, Zlatan je pred kamerama rekao: “Bio mi je jedini prijatelj kada sam bio mlad i izgubljen”, rekao je kroz suze Zlatan i nastavio.

 

 

“Nikoga nisam imao u Holandiji, a onda me je on pozvao. Uglavnom su mi novinari bili neprijatelji, ali sa njim sam postao dobar prijatelj. On mi je pomogao i dao podršku koja mi je bila potrebna. O njemu sam pisao i u svojoj knjizi. Uvijek smo bili u kontaktu i uvijek će biti u mom srcu”, rekao je utučeni fudbalski as. Nakon toga se Zlatan bio potpuno slomio i više nije mogao da sakrije i zaustavi svoje suze: “Thijs, želim samo da ti kažem da te volim prijatelju moj”, poručio je Ibrahimović.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here