Viktor Živojinović prošle godine je napustio porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i preselio se u vlastiti stan za koji su Brena i Boba isdkeširali preko 500.000 a sada je pjevačica prisiljena da uspostavi pravila.

 

“Pred Novu godinu Viktor se uselio u stan na 40. spratu luksuzne zgrade i stalno mu dolazi društvo, pravi žurke i luduje, a mama i tata ga više ne provjeravaju. Iako je imao potpuni komfor na Bežaniji Viktor je ipak želio da se osamostali i odvoji od roditelja. Međutim, odmah su nastali problemi. Kada je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana i pranja veša, ili da mu pošalje kućnu pomoćnicu koja bi mu čistila stan, reakcija majke ga je šokirala” – ispričao je izvor i dodao:

 

“Nije očekivao da će Brena tako da se postavi. Rekla mu je otvoreno da ako želi da živi sam onda sve mora sam da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama čistio svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu. Brena neće da mu šalje pomoćnice jer smatra da on može sam 15 minuta dnevno da izdvoji da usisa i da gurne sudove u mašinu za pranje. Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. Viktor se u početku bunio, ali onda je i on shvatio da je Brena u pravu, pa sada posle svake žurke zasuče rukave i sa drugaricama sredi stan za tili čas.” Ostatak čitajte ovdje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here