U današnjem postu pišemo o jednoj zanimljvoj priči, a vjerujem da se tiče svih nas koji putemo avionom. Naime, djevojka po imenu Sijera Stedman prošla je kroz veliku neprijatnost na ulasku u avion Alaska Airlanes kada je posada primjetila da na sebi nosi šorc.

 

 

Sijera je na društvenoj mreži TikTok objasnila ovo nije prvi put da šorc nosi na putovanja kao da nikad nije imala problema s tim. ” Nikada se u životu nisam osjećala toliko poniženo i degradirano. I da su nešto željeli da mi kažu, pa i da me izbace sa leta, mogli su to da urade na drugi način a ne pred stotinjak drugih putnika, koji su, naravno, stali uz stjuardese i psovali me nazivajući me svakakvim imenima” – rekla je Sijera.

 

Video možete pogledati: OVDJE

Sijera je na sebi imala majicu al ne kratku kapo što neke djevojke nose: ” Odmah sam obukla gornji dio trenerke da makar to ne bi bio problem. Rekla sam im da ne mogu da se presvučem dole, jer mi je donji dio trenerke u koferu koji sam predala. Nigdje na aerodromu nisam imala da kupim nešto slično. Na kraju su me pustili u avion. Pokušala sam da ignorišem poglede drugih koji su me posmatrali s prezirom “– rekla je Sijera.