Direktor Grand produkcije, Saša Popović gostovao je u jutarnjem programu gdje je došao zbog skandala koji se dogodio a nakon koejeg je Vanja Knežević diskvalifikovana. Naime, Popović je napravio retrospektivu njenig učešća te rekao da je ovo najbolji žiri do sad koji je bio u takmičenju.

 

” Ova postavka žirija je ubjedljivo najbolja. Neću da omalovažavam ostale, dobar je bio Lukas. Dobra je bila Zorica Brunclik, Šaban. To je garnitura koja je provejavala od 2013. do sad, ali ova šestorka i Mili je daleko najbolji žiri koji ima kredibilitet.”

 

Saša je potom najavio velike promjene scene u narednoj sezoni, a onda se osvrnuo na temu koja je danima aktuelna u medijima.

” Ovdje se bura digla, zato što je u pitanju djevojčica od 18 godina. Ja sam čekao da se strasti smire, pa da objasnim šta se dogodilo. Jelena je rekla to što je rekla, to ste vidjeli pretprošle subote. To što je rekla, cijela zemlja je to komentarisala, da bi ta djevojka poslije emisije dobila hiljade poruka gdje su vrijeđali Jelenu. Ona je na svoj Instagram stavila sve te najgore poruke, i još im se zahvaljivala. Kakve su to poruke, ja ću to kasnije pročitati. Jednostavno, to je bilo zaista neprimjereno, to je bilo za diskvalifikaciju “- objasnio je Saša i nastavio:

“Mi smo je diskvalifikovali i uveče me je pozvao Vanjin otac, jedan fini i učtiv čovjek i rekao je: “Gospodine Popoviću, šta mi sad da uradimo, kako da vratimo Vanju? Znam da je moje dijete pogriješilo, ali vidite da li može da se vrati u takmičenje”.

 

” Sutradan sam se čuo sa Jelenom, ona je rekla: “Znaš šta, Sale, vrati je u takmičenje. Poslije će ispasti da sam ovakva, onakva, i ovako su me svi napali”. O tome sam pričao i sa Marijom, pošto je ona njen mentor. I taman kad smo već razmišljali da je vratimo u takmičenje, onda je ona na svoj profil stavila ovakve stvari: da su “Zvezde Granda” mizoginija, mediokritet i prostakluk. I napisala je: “Srećna sam što sam zauvijek završila sa ovakvim vidom takmičenja”. Što je najgore, ona je svim novinarima rekla da je doživjela psihološko zlostavljanje “- dodao je Popović.