Mnogi su mislili da ćemo u ovoj 2021. godini imati više sreće nego u prošloj pa barem što se tiče korona virusa. Pojavila je se vakcina ali ljudi ne vjeruju u njen sastav. Desilo se i brojne prirodne nesreće , zemljotresi. Kada je vakcinacija u pitanju, veliki posao se obavlja u Srbiji koja je među vodećim zemljama u Europi po tom pitanju, a očito je i da je veliki broj preminulih od virusa u cijeloj našoj regiji.

Brojne poznate ličnosti su nas napustile kao što su Đorđe Balašević, Džej Ramadanovski a u posljednje vrijeme se piše ni da Tozovac kao ni Hasan Dudić nisu u dobrom zdravtvenom stanju.

 

Također i poznata pjevačica Goca Božinovska je priznala da ima velikih problema i to pred kamerama. Kaže da nije radila ništa skoro dvije godine, sin joj se uskoro ženi, a očekuje i bebu uskoro, a ušteđevinu koju je imala je polako ali sigurno potrošila. Osim toga, majka joj je teško bolesna, faktički je na samrti, a problem je i taj što joj majka ne živi u Beogradu i što treba 24- časovnu njegu. Goci puno u toma pomaže i sestra koja bude sedam dana sa majkom, pa onda sa majkom bude Goca. Doktori kažu da je njena majka fenomen te da se otima smrti.