Još uvijek traje istraga oko ubistva porodice Đokić u selu Moravac kod Aleksinca a već su bila i neka hapšenja a prvi uhapšeni je Goran Džonić brat od tetke Gorana Đokića koji se sumnjiči da je već neko vrijeme pripremao plan za likvidaciju. Nakon njegovoh hapšenja još četiri osobe su uhapšene koje je odao Džonić a u policiju je privedena i Goranova supruga kao i njegov mlađi sin.

 

Naime, nakon toga u Moravskoj ulici gdje je stanovala ubijena porodica Đokić osvanuo je grafit koji je ispisan crvenim slovima na asfaltu na kojem piše : “Pravda za porodicu Džonić”. Pretpostavlja se da se tu misli na ženu i sina uhapšenog Gorana Džonića koji su isto tako bili privedeni u policiju, da bi nakon ispitivanja bili pušteni.

 

Komšije se plaše da oričaju sa novinarima ali u nekim razgovorima su rekli: ” Ako je on to uradio, to nije mogao sam da učini. On da ovjeri revolverom svo troje ljudi pa i Lidiju koju zna od malena, u to ne mogu da povjerujem jer znam čovjeka mnogo godina” – rekao je novinarima jedan od mještana Moravca.