Kada je imala 13 godina Danijela Štajnfeld je optužila starijeg muškarca V.K. iz Ruskog Krstura da ju je pokušao silovati. Nakon što je izvršeno ispitivanje, utvrđeno je da je Danijela izmislila cijelu priču.

 

Nekoliko godina kasnije on je izvršio samoubistvo. Život Danijele Štajnfeld je u djetinjstvu i ranoj mladosti prepun nevjerovatnih priča, a ovo je jedna od njenih priča koju prenose mediji: Danijela Štajnfel kada je imala 13 godina, optužila je znatnog muškarca, lokalnog fotografa V.K. iz Ruskog Krstura koji je pokušao navodno da je siluje. Tvrdila je da se to dogodilo u njegovoj kući ali da je uspjela da pobjegne. Danijela je to pričaka drugovima iz škole a oni su to prijavili školi. Profesori i pedagodi obavili su razgovore sa njom i ispitali slučaj maloljetne učenice koja je prijavila muškarca za sekasualno napastvovane. Zatim su utvrdili da je ona izmislila cijelu priču.

 

Kasnije se ispostavilo da je taj muškarac bio 28. godina stzariji od nje, te da je izvršio samoubistvo. V.K. je živio od 1956. godine do 2004. godine. Prema njenom opisu silovatelj nema dodirnih tačaka sa Lečićem ni sa bilo kim iz filmske industrije.