Rijaliti učesnica Luna Đogani čeka svoje prvo dijete sa svojim sada vjerenikom Markom Miljkovićem. Luna je u emisiji otkrila kako podnosi sada dane kako je trudna.

“Ušla sam u treći mjesec i prelijepo se osjećam, nadam se da tako i izgledam. Imaš sreće što mi je danas dobar danas, inače sam prikovana za krevet, imam velike mučnine”– rekla je Luna, zatim je dobila pitanje od voditelja koji je pitao da li je sada sve u redu jer nije mogla ostati trudna:

“Da, imala sam zdravstvenih problema. Uspjela sam da ga izliječim, imala sam neke intervencije. Izmišljali su svašta. Mislila sam da neću moći da ostanem u drugom stanju, tako su mi i rekli, ali desilo se čudo. Ja sam mnogo željela da postanem majka. Marko i ja smo radili na tome”– ispričala je Luna.

Zatim je dobila pitanje kako se osjećala kada je saznala da je trudna:

“Preblijedila sam, ćutala sam dvadeset minuta. Nisam mogla da vjerujem šta me je snašlo. Postala sam spokojnija, mirnija, spavam kao beba, puna sam ljubavi, prelijepe energije i svi mi kažu da se to osjeća”– odgovorila je pjevačica.

Također je pričala o imenima i spolu bebe:

“Ja sam sada 9. nedjelja. Saznaćemo uskoro. Uvijek je rano. Svi oko mene govore da nosim dječaka, svi su ubijeđeni da je dječak. Meni je samo bitno da je živo i zdravo. Djevojčica će se zvati Mia, a dječak Luka. Marko i ja volimo ta kratka imena”.- kaže Luna.