Poznata pjevačica Ivana Peters preživjela je pravi pakao kada je usred emisije doživjela infarkt. Na svom društvenom profilu Instagram odlučila je da sa svojim pratiocima podijeli to iskustvo nemilog događaja. Naime, na današnji dan prije 6 godina pjevačicu je prevezla Hitna pomoć koja ju je odvezla u bolnicu gdje je ustanoljeno da ima srčani problem. Srećom prošla je bez većih posljedica.

 

” Šest godina od infarkta. Pih! Kako sam bila slaba i jaka u isto vrijeme. Nikad vise ista. Valjda to tako ide. A i bila sam kao manekenka neko vrijeme posle toga. Ljubav za sve koji su bili uz mene, mojima, a i svim drugarima koji su se iskreno zabrinuli i slali mi poruke. Prve dve fotke su sa snimanja na RTS-u, fotkane pola sata pred nemili događaj. Šnajderke i kostimografi – moja prva pomoć. Ostale su neposredno po izlasku iz bolnice “- napisala je Ivana pa dodala:

 

” Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvoijestila, a kada sam došla sebi, uslijedio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, dobila sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije” – rekla je ona tada i dodala da je osjećala tegobe i prije toga.

” Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život “– rekla je Ivana.