Poznati pjevač Goran Bregović je u jednom intervjuu otkrio kako je izgledao njegov provod sa Džejem u kafani gdje je se i zapucalo.

 

” – Džej me je pozvao i rekao da ide ekipa sa Dorćola u jednu kafanu na provod i da hoće da pođem sa njima. Otišli smo u tu kafanu gdje je bilo puno profesionalnih pjevača. Bio je baš dobar provod. I sad mi kako sjedimo gledamo u stepenice kojima se silazi u kafanu. Odjednom se pojavljuje jedan u kupaćim gaćama, vadi pištolj iz gaća i kreće da puca. Puca u zvučnike, puca u klavijature. I svi popadaše pod stolove. Jedini ja sjedim”, pričao je Bregović. Kada je ovaj ispucao , ljudi su počeli da izlaze ispod stolova, a onda novi šok.

 

” – Ovi krenuli da izlaze ispod stolova, a jedan frajer sa buketom ruža prilazi i pruža buket pjevačici Mini a jedan drugi vadi prsten i prosi je. Poslije je sve krenulo u nekom drugom ritmu, krenulo ka svadbi. I niko nije policiju zvao. Posle su neki zamjerili Džeju što nije zvao onog tipa u gaćama. Zaboravili su da ga pozovu u izlazak i on je došao da im objasni da to ne može tako. Sutradan je on zvao da se izvini što je to uradio” – ispričao je Bregović. Kasnije su mu svi čestitali što je ostao da sjedi.