Sin Goce Božinovske i njegova izabranica Bojana Rodić postali su roditelji dječaka Zorana. Pa je ponosna baka Goca govorila o prvim trenutcima sa unuom, pa je spomenula i Cecu.

 

” Mirko i Bojana se super snalaze, sve uspijevaju da obave bez pomoći, ja sam „spoljni momak”, nađem se kada nešto zatreba. Još uvijek dolaze da ga kupaju, pupak će uskoro da otpadne, mislim da mu treba još par dana. Već je to pri kraju, pa kada bude otpao, onda ću ja da se posvetim potpuno, da ga kupam i pazim.Mogu vam reći da je stvarno prelijep. Mislim da je najljepši momak u državi. Stvarno je pokupio sve najljepše i od Bojane i od Mirka. Oni su oboje prelijepi, a on je onda još ljepši ‒ rekla je pjevačica, a s obzirom na to da je beba bila pored nje, krenula je da mu tepa: „Ja sam jedan mali crni frajer i imam prćast nosić. Sav sam savršen.”

 

Ovih dana mediji su pisali o tome da Mirko i Bojana planiraju da se presele iz Gocine kuće u Surčinu i da odu u Titel, gdje žive Bojanini roditelji.

” To nema veze s vezom. Ja dišem za njih troje. Oni vole ovu kuću, jer je to njihov dom. Mirko obožava Surčin i ne bi otišao odavde. Tako smo se organizovali da niko nikome ne smeta. Ja živim u prizemlju, a oni imaju cijel sprat i potkrovlje za sebe. Imaju svoju privatnost. Naravno da će, čim Zoran malo ojača, otići kod babe i dede u Titlel, ali ovde će nastaviti da žive “- objasnila je Božinovska,