Posle duže pauze Svetana Ceca Ražnatović je se vratla na scenu i počela sa koncertnom turnejom i vratila se u Budvanski Hill koji je ispunila do poslednjeg mjesta priredila atmosferu za pamćenje. U intervjuu za emisiju nije krila oduševljenje atsmoferom sa koncerta koja joj je veoma nedostajala.

 

“Situacija je poznata, nigdje se ništa nije dešavalo, tako i u Crnoj Gori, Srbiji, tako i u cijelom regionu… Cijeli svijet je stao i da nam je neko pričao, ne bismo vjerovali da može cijeli svijet da stane i da nas sve zatvore po kućama… Ali, eto, Bogu hvala završava se…” – kaže folk zvijezda, koja je nedavno očarala publiku kada je nastavila svoj koncert bez obzira na jaki pljusak.

” Prehladila sam se eto, odmah da ti kažem, poslije Ljubovije, zato što sve to što je bilo na meni od garderobe se dvadesetak minuta sušilo na meni, nisam imala gdje da se presvučem na tom stadionu, pa smo se vozili do nekog prostora gdje su mi bile stvari, da se presvučem i eto ja sam se tu prehladila, a kiša kao kiša, bila je topla, ona ljetnja, ona prava, romantična. Zadnjih sedam dana sam se intenzivno liječila samo za ovo, ali uspjelo je!”

 

A na pitanje da li ponovo planira da se ponovo udaje odgovorila je:

” Ne, ne, nemam namjeru da se udajem i ne, ne sluti ni na šta, volim bijelu boju. Ja sam to već uradila u prošlom vijeku, udavala sam se, u ovom vijeku ću da budem samo djevojka… Samo djevojka, i to ako sačuvam zdravu pamet!”