Velika prašina podigla se otkako je izašlo u javnost da je jedan od najpoznatijih učitelja i pedagoga glume, kojem su mnogi roditelji u Srbiji povjeravali svoju djecu, zapravo nasilnik i zlostavljač, prema prijavama i ispovijestima njegovih bivših učenika.

 

Međutim to nije najgore što se dešavalo, poznata glumica Milena Radulović smogla je snage da stane u kraj ovom čovjeku. Naime, ona ga je prijavila  za zlostavljanje i napastvovanje, a zatim sve objavila javno. Milena je ispričala kako se napastvovanje uvijek dešavalo tokom časova u prostoriji pored, te da je kao vrsni manipulator svoje žrtve uvjeravao kako su i same krive za to, da su one saučesnice u svemu što im je radio, pa su zbog toga osjećale ogroman stid i sramotu, i nisu imale snage nikome reći šta se dešavalo, jer su se bojale reakcija roditelja i okoline.

 

Nakon završene škole , Milena je upisala i FDU koji je završila kao najbolji student i to kod njegove supruge, Biljane Mašić. Ona je na pitanje novinara samo komentarisala: “Bit će šta bude. Nemam komentara”.