Ceca Ražnatović uvijek vodi glavnu riječ kada je u pitanju domaća estrada. Prije samo nekoliko mjeseci nije silazila s naslovnih strana jer je započela ljubavnu vezu sa biznismenom Bogdanom Srejovićem.

 

Ceca je upoznala dečka sa svojim djecom a Bogdan je nju upoznao sa svojom porodicom. Proveli su i nekoliko dana na zimovanju. Sada kako je korona pogoršala situaciju u Srbiji iako je vakcinacija tu ipak ima velikkii broj zaraženih. Naime, od tada više ne viđamo da se pojavljuju u javnosti ni Bogdan a ni Ceca.

 

ceca svoje pratioce obavještava o svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Sada je objavila sliku na kojoj se bezbrižno smije, ali se više može reći da je ona pokušala da napravi smješak, i svi su mogli da primijete da na njenom licu nešto nije u redu. Njene su usne bile baš natečene, i može se primijetiti da se nije mogla nasmijati sa širokim osmijehom kao prije. Međutim, njeno cijelo lice je bilo naduto, a dok su joj oči bile iza sunčanih naočara. Da li je pjevačica radila neku korekciju ili je u pitanju neprospavanje noci ostaje da vidimo.