Dragan Aleksandrić , legenda narodne muzike , čuveni kompozirot aranžer i harmonikaš je u jednom intervjuu za medije od prije par godina detaljno objasnio šta se događalo između njeg i pjevačice Vesne Zmijanac. Poznato je da su njih dvoje imali uspješnu saradnju ali kako je on tvrdio Vesna ga nije ispoštovala pa mu je ostala dužna 50 hiljada maraka.

 

Njoj sam napisao „Svatove”, „Idi, široko ti polje”… Radio sam joj taj album sa kojim je napravila haos. Ona je, bre, najobičnija guska. Ostala mi je dužna. Za taj album, po ugovor je trebalo da mi plati 85.000 maraka, tadašnjih, njemačkih. Dala mi je samo 28.000. za izdavanje tog albuma, otvorila je izdavačku kuću Niki. završila posao, izdala album i zatvorila firmu. Od koga da tražim pare? Koga da tužim kad firma ne postoji? Vješto je ona to odradila”

 

On je naveo i da je u nekoliko navrata tražio svoj novac ali nije imao uspjeha pa mu je na kraju rekla: ” Rekla mi je: „Ne dam ti”! Uzela je veliku lovu na tim pjesmama, a eto… Neka je, ne želim joj ništa loše. Ali, ne gradi se sreća na tuđoj muci, sve se vraća”