Ana Bekuta je jedna od najboljih srpskih pjevačica, sa velikim hitovima koji se pjevaju i dan danas. pjevačica se već nekoliko sezona pojavljuje u ulozi člana žirija popularnog muzičkog takmičenja ” Zvezde Granda “. Međutm, zanimljivo je to da se o njenom privatnom životu malo zna , ali svima je poznato da je ona dugo vremena u vezi sa Milutinom Mrkonjićem Mrki.

 

Naime, komšinica iz njihove zgrade na Vračaru otkrila je da pjevačica svaki dan viće na Mrku ali i da se svaki dan pojedinačno izvinjava komšijama zbog galaame.

 

” Ana i Mrka su sjajne komšije, oni su toliko prijatni, nikada nisu prošli da se sa osmjehom ne jave, on se često i šali, dobaci poneku doskočicu. Međutim, njega poslednjih mjeseci baš slabo viđam, znam da je imao neki zdravstveni problem, od tada rijetko izlazi, a ne da mu ni Ana, inače bi on i te kako šetao i švrćkao se. Često, ma skoro svaki dan, čujem kad Ana viče na njega, kao da ima malo dijete, nekad umije da bude baš grlata. Skoro je vikala na njega, jer je ona valjda imala snimanje na Zvezdama Granda i cijeli dan bila tamo. On je to iskoristio da malo izađe iz stana, otišao je u neki restoran. Kad se vratila kući, zgrada je treštala od njene vike. Boji se žena da ne zakači koronu negdje, slab mu je imunitet, i ne može da mu dokaže da mora da se čuva. Slatka je, ona se nakon toga u liftu izvinjavala ako je bila bučna”, priča nam Anina komšinica i dodaje: „Ana je kao komšinica prirodna i normalna žena, ne glumi zvijezdu i stvarno je svi vole i nju i Mrku, oni su kao par super, samo eto, Ana sada pokušava da izađe na kraj sa Milutinom, jer se baš boji za njegovo zdravlje, a on je kao i mnogi muškarci, nedokazan ” – rekla je komšinica.