Veliku prašinu u javnosti izazvao je odlomak iz knjige pjevača Ace Lukasa u kome je pjevač napisao da je na svadbu Aleksandre i Filipa Živojinović bio pozvan da pjeva a ne kao gost. Naime, Aca je odlučio da publici objasni, zašto se tada nije pojavio na događaju koji je uzdrmao srpsku estradu, a tim povodom se sada oglasila i Prija.

 

” Između posla i prijateljstva opredjelili su se za posao. U svijetu estrade, i svadba je posao. Zato je svadba organizovana u četvrtak, da bi pjevači mogli da rade preko vikenda. Desetak dana uoči svadbe sreo sam Šabana Šaulića na nekom od evropskih aerodroma. Bio je kućni prijatelj sa Brenom i Bobom.” Tom prilikom Šaban mu je rekao da je pozvan na svadbu Brene i Bobe ali od strane šefa orkestra Aleksandra Sofronijevića.

” Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja jer smo znali da nas zovu kao izvođače pjevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice” – napisao je Lukas u svojoj knjizi.

 

Aleksandra Prijović odgovorila je Lukasu nakon pročitanog odlomka iz knjige.

” Neko mi je poslao da to pročitam, taj odlomak. Ja ne znam za tu situaciju i kako se to desilo. Ne znam da li je trebalo da bude gost, nije bio na mom spisku zvanica svakako. Ja Acu jako poštujem, imamo super odnos. Kad ga vidim, pozdravimo se, poljubimo i popričamo. Mi smo imali preko 700 zvanica na svadbi. Većinu gostiju nisam ni znala. Mnogo više ih je bilo sa Filipove strane, tako da sam ljude tek tamo upoznala. Ja nikada nikog nisam zvala na neku proslavu da bi pjevao. Mene kad neko pozove na slavlje podrazumjeva se da ću otpevati nešto “- rekla je ona.