Svetlana Ražnatović Ceca je najpoznatija pjevačica u Srbiji. Ljudi vole da čitaju sve što se tiče njenog privatnpg života, pa je dobila nadimak Srpska majka.

 

Ceca ima puno neprijatelja koji je nikako ne vole. Naime pjevačica je na svom Instagramu pokazuje sve što radi i kako uživa u životu. Od početka ove godine cijeli Balkan jako interesuje njen privatni i ljubavni život, a ona je u vezi sa 9 godina mlađim biznismenom koji ima lanac svojih restorana u centru Beograda, a njegovo je ime Bogdan Srejović. Svi su joj zamjerili na tome kada su saznali, ali pola njenih kolegica ima iste ljubavne veze, pa zašto i ona ne bi mogla isto da uradi. Ono po čemu je Svetlana Ceca postala poznata jeste kada je stupila u brak sa Željkom Arkanom Ražnatovićem, bez kojeg je ostala prije 20 godina, tako je pjevačica kao samohrana majka sama izvela djecu u život.

 

Javnost je najviše zainteresovalo sta je sa njenih roditelja dok se Bogdani roditelji bave proizvodnjom pilića. Kada uporedimo Cecu i njenu priju nema neke velike razlike kada je u pitanju izgled, ali sada se malo opustila sa svojom je kćerkom otišla da slavi 1. maj na jednoj jako egzotičnoj destinaciji. Ona se slikala u kupaćem, a može se reći da izgleda sjajno sa obzirom da ima tri kćerke.