U današnjem postu vam donosimo jednu zanimljivu priču, a radi se o Šenon Rouz koja ima 36 godina iz Los Anđelesa a sa 18 godina je počela da radi kao striptizeta pa je i snimila film za odrasle. Nakon nekog vremea prošla je volja za tim pa je željela da ostvari porodicu, otvorila je profil na internetu i tako upoznala Trejvisa Dina koji ima 44. godine.

 

Naime, sve je bilo dobro dok njegovi roditelji nisu saznali čime se bavila njihova snaha, ne samo da više nisu odobrovali brak, već su sina Trevica izbacili iz firme i otkazali funkciju u njihoovm porodičnom poslu. Nakon toga par je počeo da živi uz pomoć vlogova. Sada imaju dvoje djece , a Šenon je sretna što napokon ima porodicu.

 

Tako je ona odlučila da progovri o kritikama i poniženjima na račun svog posla: ” Moj tata je prevario moju mamu sa njenom najboljom prijateljicom, a potom se oženio njome. To je bila najgora stvar koja je mogla da mi se dogodi. Maćeha me je fizički i emocionalno zlostavljala godinama. Bila sam na ivici ludila i na kraju sam postala striptizeta kada sam napunila 18 godina, a nekoliko mjeseci nakon tog, prešla sam i na porno filmove” započela je svoju priču.

” Posle nekih 10 godina ove karijere, ona je shvatila da želi da vrati svoj život i da konačno pronađe sebe u nekom jako boljem svetlu. “Prestala sam da se bavim snimanjem filmova za odrasle, a ubrzo nakon toga upoznala sam supruga. Trejvis je otpušten iz porodičnog posla jer je odbijao da me ostavi. Roditelji su ga nagovarali na to jer su saznali čime sam se bavila” , ispričala je Šenon.