Bivši načelnik Odjeljenja beogradske policije je u jednoj emisiji otkrio detalje koji do sada nisu poznati javnosti kada je u pitanju likvidacija Željka Arkana Ražnatovića i njegovih suradnika Dragana Garića i Milenka Mandića.

 

On je pred kamerama rekao kako je pjevačica Ceca Ražnatović , Arkanova supruga dobacila pištolj “Valter PPK” kalibra 7,65 milimetara, koji je nosila sa sobom u tašni, a dobacila ga je tjelohranitelju Zvonku Mateoviću Miškinu, te je Miškin sa tim pištoljem ranio Gavrića.

 

“Taj Gavrić je inače bio neupadljiv lik. Bio je pripadnik PJP (Posebna jedinica policije). U jednom trenutku izvadio je pištolj “CZ-99”. Metak mu je već bio u cijevi, zategao je oroz i Arkanu pucao u glavu. Ispalio je svoj trojici po metak u glavu i onda ih “ovjerio”. Kako je otkrio Popović, Gavrić je pokušao bez žurbe da napusti hotel, kroz vrata koja se okreću, te je otkrio i ove stvari: “Iz butika je istrčao Zvnko Mateović. Imao ga je na nišanu i krenuo da opali, ali mu je zakovao pištolj. Ceca je iz svoje torbe izvadila pištolj “valter PPK” 7,65 milimetara i bacila mu ga. On je sa te daljine pogodio Gavrića tačno ispod pancira.”