U javnosti su isplivale neke informacije o porodici Slavnić koje su javnost ostavile u šoku , a radi se o tiome da je Anina kuma Milena otkrila da se Ana brinula o Zvezdanovoj majci prije nego ju je u potpunosti dokrajčio i otjerao u starački dom.

 

“Bio je dogovor da Ana čuva Zvezdanovu majku dok je on na robiji. To je i radila, a Zvezdan bi je maltretirao kad god bi se sreli da razgovaraju. Žena trenutno nema gde da živi, psihički je nestabilna, a za sve to može da zahvali njemu! On je nju svojim ponašanjem psihički unakazio! Strpao je ženu u dom kao da je kuče. Kad je potvrdio da ulazi u rijaliti, Ana je plaćala dom, on se oko toga nimalo nije potresao. Kasnije je kontaktirala s produkcijom da bi oni preuzeli na sebe finansiranje”, rekla je ona, pa je dodala:

“Dok je Moka imao para, trošio je sa drugom suprugom, a posle ga je i ona ostavila. Bio je u samačkom domu za nezbrinuta lica dok mu država nije obezbedila stan. Ani nikad nije slao novac za pakete niti je odlazio sinu u posetu u Cirih. On i Zvezdan bi se pobili u rijalitiju za pet dana, a vidim da je moguće da će Moka da uđe. I njega je maltretirao. Ništa me to ne bi iznenadilo. Ana i ja smo prijateljice dugi niz godina, ali nikad nisam videla da Moka dolazi kod sina u posetu…” Ostatak teksta pročitajte ovde.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here