Znamo svi da među nama postoje ljudi koji imaju urođenu sposaobnost da očaraju ljude oko sebe sa svojom pameću, šarmom i ličnosti. Nebitno od situacije, postoje određeni horoskopski znakovi koji su rođene vođe i moćniji od ostalih. Najsmjeliji znaci zodijaka koji su rođeni sa liderskim vještinama.

 

LAV

Lav je neosporni kralj kada je riječ o uticaju na vršnjake, pa čak i na ljude uopšte. Iako ovaj horoskopski znak u početku može djelovati previše zastrašujuće i arogantno, postoji razlog zašto niko nije u stanju da se odupre njegovim naredbama.

BIK

Bik je nesumnjivo jedan od najmoćnijih i najdominantijih znakova zodijaka. Oni znaju šta žele i takođe znaju kako da to dobiju bilo udicom ili varalicom. Tvrdoglavi su, odlučni i žilavi i zaista ne prihvataju ne kao odgovor. Tvrdoglavost koja im se pripisuje je u stvari strpljivost kada im je do necega stalo, ne odustaje lako. Oslobođeni straha , uzimaju i rade šta im je želja, cešće nego sto se uzdrže I to im je glavni adut . Bik voli i novac I to ne krije.