U današnjem postu vam ponovo donosimo temu koja je protresla cijelu Srbiju, a radi se o ubistvu cijele porodice Đokić. Naime, sada je majka Gorana , Stojanka Đokić otvorila dušu i sa bolom pričala o tragediji koju je preživjela.

 

Ranije je Stojanka izgubila sina, a sada je izgubila troje najbližih pored sina Gorana. snajku Gordanu i unuku Lidiju. Dok se “Ispratila sam ih te noći i moja Likica, sunce moje, kaže mi: ‘Da mi hraniš ove životinje, kućne ljubimce” .

 

Baka je dodala da je Lidija mnogo voljela životinje “Kada su odlazili, onako u šali, preteći mi prstom rekla mi je: ‘Hajde spremi se, dođi nam, nisi odavno”, dodala je baka od Lidije. Mnogo joj je teško da priča kaže da joj se usta samo suše od muke i tuge koju osjeća. “Moja Likica… Kako je mogao neko da digne ruku na dijete. Na onako dobro dijete, za nju me najviše srce boli. Mlado i zeleno, dobro dijete. I stanove i kuće bih dala, sve bih dala, samo da su živi. Ej, kuku majko moja”, nije mogla da se suzdrži baka Stojanka od plača.