Jelena Karleuša ponovo je glavna tema svih medija i ne silazi sa naslovnih stranica a najviše zbog skandala što je izbacila takmičarku Zvezda Granda, Vanju Knežević. Jelena je dodala i to da će podnijeti i krivičnu prijavu zbog Vanje jer se Jelena nije osjećala sigurno.

 

Ponovno je u centru pažnje zbog svoje ispovijesti koju je rekla pred kamerama: “Zazvonio mi je telefon tako jedan dan, a ja sam sjedila u Istanbulu sa Duškom, sjedili smo kod našeg druga Krasića, sa njegovom ženom, ja sam im ovako rekla tada: ‘Ljudi, sa mojom karijerom je gotovo’, oni su pitali zbog čega je to tako. ‘Ja sam zabranjena apsolutno svuda, na svim televizijama, u svim medijima, ja nemam sem Instagrama gdje da se pojavljujem’, sve mi je zabranjeno.”, rekla je pjevačica.

 

Već je jednoim Jelena rekla da će ostavit mikrofon i da će se okrenut nekim drugim poslovima ali desilo se čudo: ‘‘Tog trenutka kad sam to sve izgovorila, zazvonio mi je telefon, pisalo je Saša Popović, ja sam uzela telefon i okrenula ga njima i rekla: ‘Ljudi, vidite ovo’. Duško mi je rekao: ‘Javi se, brzo, brzo’, nisam htjela odmah, javio se Duško tada, ja sam rekla ‘da’. Bio je Sale, pitao me kada se vraćam u Beograd, rekla sam mu za dva dana iako sam se vratila odmah sutradan. Došla sam kod njega kući, bila je tu i Suzana, Saša je postavio čuveno pitanje: ‘Jesi li si za?’, ja sam bez razmišljanja rekla ‘da’, sve ostalo je historija”.