Pjevačica Neda Ukraden je jedna od pjevačica koja je obilježila muzičku scenu u zadnjih 40 godna i koja je napravila mnogo u svojoj karijeri. Neda ima mnogo hitova iza sebe koji su i danas aktuelni. U zadnje vrijeme Neda se posvetila porodici pa je zapostavila karijeru.

 

Naime, Neda je sa nekims vojim izjavama uzburkala javnost u Srbiji kada je se žalila da jedva sastavlja kraj sa krajem jer ništa ne zarađuje kako je pandemija s korona virusom. Po društvenim mrežama su počeli da je prozivaju te da treba da je bude sramota da ona koja ima tolike nekretnine, kuće, kuka, a da ljudi oko nje ostaju bez poslova i bez ikakvih primanja.

 

Posle tog Neda se malo smirila ali je uzela jednokratnu pomoć od 90 hiljada dinara koju je Vlada dala estradnjcaima. Neda je dala sebi malooduška pa je se opustila na plažama jadrana pa iako je u sedmoj deceniji Neda voli da se pohvali sa svojim tijelom. Tako je nedavno na svoj Facebook profil postavila slike sa prošlogodišnjeg ljetovanja, te se mora priznati da se vidi da je Neda u dobroj formi i da joj mnoge njene mlađe koleginice trebaju skinutu kapu na izgledu u njenim godinama.