U današnjem članku pišemo o doktoru sa VMA iz Beograda koji je prije nedjelju dana pretukao svoju suprugu gotovo na smrt i to pred djecom njihovom porodićnom stanu u Zemunu. određen mu je zatvor , a mediji su se itekkao počeli da bave ovim slučajem i šta je to što je navelo poznatog doktora da uradi ovu stravičnu stvar.

 

Žena je do neki dan bila u bolnici sa 3 slomljena rebra sa kundakom od pištolja. Sada se u medije javio i jedan izvor, koji navodi da je poznati doktor bio na bolovanju od sredine januara, a od kada je i krenula njihova netrpeljivost:” Ljekaru se pojavio problem na rukama, zbog čega nije mogao da operiše i morao je da prestane da radi. Prije toga on je navodno pozajmio veliki novac za otvaranje svoje privatne klinike. Novac je uzeo od ljudi koji i drugima pozajmljuju isključivo u te svrhe” – kaže dobro obavješteni izvor i dodaje:

 

” On je pozajmio veću sumu kako bi pokrenuo svoj posao i svojim radom dodatno obezbijedio porodicu. Međutim, njegovo zdravstveno stanje onemogućilo mu je da radi, a samim tim i da zarađuje, tako da nije imao kako ni da otplati dug. Posao hirurga je sve čime se on bavi, a zbog bolesti koja mu je konstatovana na koži ruku sve mu je to obustavljeno.”, navodi ovaj izvor.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here