Poznata voditeljica Suazan Mančić koja je svima poznata i po nadimku ” Loto djevojka” jer je vodila emisiju Loto izvlačenja , u braku je sa poznatim grčkim biznismenom Simeon Ocokomos , iako je u pitanju brak na daljinu djeluje kako ljubomora u njihovom odnosu nije prisutna.

 

Jednom prilikom dok je davala intervju za jedan portal Suazan je otkrila sve o njihovom odnosu “Sada Simica može da me pušta gdje hoće. Kada idem negde on ima povjerenja u mene, a i u moje drugarice. Prijateljice baš ne može on da mi bira, ali su zaista sjajne, umijemo lijepo da se provedemo i da uvijek znamo, gdje smo, šta smo i koliko je sati. Ni ja nisam ljubomorna. Prosto, od toga sam operisana i nekada se zapitam da li je moguće da nisam ljubomorna i da li to znači da ja ne umijem da volim. Ali ne, umijem da volim sa punim povjerenjem dok to poverenje ne izigraš. Nikada nisam ušla u nečiji telefon, nečiji notes i džep. Ko traži đavola, naći će ga”, rekla je Suzana.

 

Naime, Suzana i dalje odbija da se zastalno preseli kod muža u Grčku ” Simica me non-stop tjera da se preselim u Grčku! Nisam ni razmišljala o tome, jer sam vezana za Beograd. Sve mi je ovdje! Nekretnine, moje kćerke Teodora i Natalija, karijera, ma sve! Ne bi mi smetalo da budem skroz anonimna žena u nekom drugom gradu, ali sam ovdje svoja na svome “ – rekla je Suzana prije nekoliko mjeseci.