Kada je u pitanju rijaliti Zadruga sezona 6 , jedna od najpopularnijih zadrugarki je Anđela Đurišić a javnost je privukla odnosa sa starijim muškarcem Zvezdanom Slavnićem, a sada se ppriča zakuhala jer je u rijaliti ušla i Ana , Zvezdanova nevjenčana supruga Ana . KLako mediji prenose Ana Čurćić je za ulazak dobila 200. 000 eura. Međutim, Ana to nije potvrdila, ali nije ni negirala ali se slatko nasmejala kada joj je tokom svađe Zvezdan rekao da se prodala za 200 evra.

 

“Kada je Ana ušla u Belu kuću, Slavnić je napravio potpuni rusvaj. Uništavao je imovinu, pokušavao da se povredi i demonstrirao nasilje, zbog čega je ostao bez celog honorara: ” Što da ne radim? I onako ću izaći sa nulom! Evo ja sam najgori, stoka, ubica, sad ću da pričam sve, pošto je to moja poenta, pošto sam najgore g**no koje je ikada rođeno. Ja sam manijak koji ne zna šta radi…” – rekao je u lajvu Slavnić.

 

Dok se za Anđelu zna da je bila dijelom Zadruge i u prošloj sezoni, te tada nije dobila veliki honorar jer je bila novo lice, ali ipak kako je krenula njena priča sa Zvezdanom i njen honorar se povećao. Također, ono što je poznato jeste da je početnicima honorar između 100 i 300 eura sedmično, a priča se da je Anđeli zbog novonastakele situacije povećan za 500 eura.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here