Više od 50.000 eura koji su poslije ubuistva Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (26) Đokić 27.septembra ukradeni iz njihovog automobila bilo je sakriveno u otvoru u gepeku u kojem je trebalo stoji rezervni točak.

 

Naime, sa sigurnošču se može reći da je u pitanju suma od najmanje 50.000 eura a sumnja se da je na tom mjestu moglo da se nalazi i do 200.000 eura.

 

” Đokić je bio čovjek starog kova. Uličnim dilovanjem deviza u Aleksincu počeo je da se bavi još devedesetih godina prošlog vijeka. Tada se sve završavalo na ulici, i dileri deviza su novac uglavnom držali u svojim automobilima koji su im bile pokretne “kancelarije”. Od tada mu je po svemu sudeći i ostala ta navika. Kada je dozvoljeno otvaranje mjenjačnica, on je među prvima počeo da radi mjenjački posao, ali povjerenje u banke nije imao pa je zadržao stare navike i skoro sav svoj novac je uvijek nosio sa sobom u autombilu kada bi negdje išao. Zato ga nije ispuštao iz vida ni na tren. Kada nije on mogao da motri na auto, onda bi gledao neko od najbližih članova porodice ” – kaže izvor.