Moćan napitak koji je od davnina poznat, koristi se za čišćenje krvnog sistema od nakupina toksina i ostalih materija koje ugrožavaju njegov rad

Postoji dosta medikamenata koji služe za čišćenje i regeneriranje krvnog sistema, ali neka vam to bude zadnja opcija. Preporučujemo vam prirodan način, recept za tinkuturu sa kojom ćete brzo pomoći krvnim sudovima da se očiste i oporave.

Potrebno vam je oko 3 litra filtrirane vode, koju ste prokuhali, 4 glavice bijelog luka te 4 limuna, koja ćete iskoristiti sa korom.

Limune fino operite i isjecite na režnjeve. Prelijte ih sa ključalom vodom. Luk očistite i sameljite zajedno sa limunom, pretresite u posudu te prelijte sa toplom vodom. Izmješajte i ostavite da odstoji najmanje tri dana u frižideru. Povremeno malo promućkajte.

Maksimalnda doza koja se uzima je 50 ml, ali na početku uzimajte jednu do dvije kapikice. Ako nemate nusopjava ili neugodnosti, povećavajte dozu, svaki dan po malo.

Ovo liječenje traje 40 dana, a prije nego započnete sa tretmanom, posavjetujte se sa doktorom.

Šta dobijate?

Osim što ćete u potpunosti očisiti krvne sudove, regulisat ćete krvni pritisak, nivo holesterola, tjelesnu težinu te ćete poboljšati cirkulaciju.

Jako zdrav i efikasan lijek, a mi vam preporučujemo da ga upotrijebite barem jednom godišnje.