Pjevačica Ceca Ražnatović je mnogo toga napravila u svojoj karijeri i spada u jednu od najvećih zvijezda na Balkanu a malo njih zna da je se u početku karijere oprobala i kao glumica te glumila u filmu “Nečista krv” kojemu je tumačila lik Koštane, te je glumila sa slavnim glumcem Radetom Šerbedžijom. Njih dvoje su tada u filmu snimili i neke vrele scene na gomili krompira, ali se te scene, kako se pisalo po medijima, nisu bile dopale Cecinom tadašnjem dečku Arkanu, koji je kasnije i oženio Cecu.

 

Naime, Arkan je stavio zabranena te scene pa su ti dijelovi iz filma cenzurisani više od 10 godina, sve dok jedna televizija nije pustila sve to kao seriju. U toj sceni su Rade i Ceca na krompiru a glumac joj širi noge i dira sise.

 

Ipak on nije jedini koji je imao vrele scene sa Cecom jer ju je u spomenutoj seriji i glumac Filip Gajić mazio po golom stomaku, dok joj je kosa bila sva rasuta po kafanskom podu, a u jednoj sceni joj je i glumac Ljuba Tadić, oduševljen pjesmom koju je izvodila Ceca, odnosno Koštana, stavljao novac između grudi.