Ovaj poseban sok je recept poznatog austrijanca Rudolfa Brojsa, koji je cijeli svoj život posvetio pronalaženju efikasnog lijeka protiv raka

Prema ovom pronalazaču, rak može da preživi samo ako ima dovoljno bjelančevina, a on je sa ovim sokom uspješno iliječio preko 45.000 ljudi.

Na osnovu svog otkrića, on je sastavio poseban tretman od 42 dana, kada se ćelije raka “izgladnjuju”, a za to vrijeme obnavlja se kompletan organizam.

Sok se pravi od domaćeg povrća za dozu vam je potrebno: 55% cvekle, 20% mrkve, 20% korijena celera, 2% rotkvice te 3% krompira.

Koristite ovaj omjer i nemojte pretjerivati sa cveklom, koja je glavni sastojak, ali se uzima samo koliko je potrebno.

[box type=”success” align=”alignleft” class=”” width=”480″]Ako pogledate sastojke vidjećete da nema ni trunke glukoze ili drugih šećera u ovom soku[/box]

Zašto cvekla za sok od povrća za rak?

Cvekla je poznata namrinica koja se koristi za liječenje teških oboljenja poput leukemije, a poznata je kao odličan antioksidans. Smanjuje nivo holesterola u krvi te obnavlja i štiti krvne sudove i srce.

Ovaj sok će poboljšati i pomoći rad žući, u kombinaciji sa mrkvom je odličan lijek za bolesti žućne kese i bubrega.

Iznimno je bogata gvožđem, pa se koristi za čišćenje i obnavljanje kompletnog organizma, posebno za čišćenje od toksina.

Napravite ovaj sok, koristeći ovaj omjer i pijte ga redovno, nećete moći povjerovati koliko je efikasan.