U današnjem postu vam donosimo pnovo crnu hronku. Naime, nekada je nemoguće povjerovati da su ovakve stvari istinite. 2020. godina je bila kobna zbog korona virusa te i mjera koja su uvedena. Ova vijest koju vam donosimo desila se prije godinu dana i cjeli svijet je ostao u šoku.

 

 

 

 

Naime, djevojčica i njen brat su tri dana bili u stanu sa roditeljima koji su preminuli da to nisu ni znali i to od trovanja kiselim krastavcima. Rođacima je bilo čudno što se par nije javljao dugo vremena pa su ih odlučili pozvati, nakon čega je se javila kćerka od pet godina te rekla rođacima kako njeni mama i tata dugo spavaju već, a da je tata dosta promjenio boju. Djevojcica je se brinula o bratu koji je imao samo 1 godinu.

krastavci, tegla kiselih krastavaca, kiseli krastavci, zdravlje, poslije vježbanja, koktel, zamjena za sirće, sok od kiselih krastavaca
Natalija, sestra unesrećenog je provalila u stan i počela da vrišti. Kaže da je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju koji su na kraju ustanovili da je razlog smrti trovanje. Oni su par dana prije konzumirali kisele krastavce u kojim se nalazio toksin botulinum koji izaziva paralizu i otkazivanje disajnih organa.