Žena iz Australije je na TikToku stekla brojne pratioce zahvaljujući savjetima za čišćenje koje dijeli na svom profilu. Ona je podijelila tri kućna trika koje ona koristi kako bi joj dom izgledao čisto.

 

Jedan od njihe je kako očistiti vrata od rerne sa pjenom za brijanje za trenutni sjaj i iuklonitit mirise iz kante za smeće stavljajući eterično ulje na dno. Ova tri jeftina kućna trika promijeniće vaš način čišćenja – napisala je u opisu videa. Mila je video započela sprejom od alkoholnog sirćeta, sapuna za posuđe i ulja čajevca kojeg koristi za čišćenje stakla tuš kabine.

 

Video možete pogledati OVDE

 

Ona tvrdi da je upotreba spreja najbolji način da nakon čišćenja tuš kabine ona blista. Smjesu treba raspršiti na površinu kabine a zatim isprati vodom. Nakon ovog trika je pokazala kako dodaje nekoliko kapi eteričnog ulja na vatu pa je stavlja na dno kante ispod vrećice kako ne bi bilo neugodnih mirisa.

 

Treći Milin savjet u videu je da za vrata pećnice koristite pjenu za brijanje i očistite površinu pomoću krpe od mikrofibera. Tako će nerđajući čelik i staklo od pećnice izgledati besprijekorno čisto a ujedno i otporno na mrlje.