U ovom postu vam donosimo zanimljivu priču , a radi se o muškarcu koji je upoznao svoju ženu nakon što je ostavio cvijeće na grob stranca za kojeg je kasnije otkrio da je ubica. Naime, on je na Twiteru podijelio priču šta mu se dogodilo a sve je djelovalo njevjerovatno.

 

Ne dešava se svaki dan da se ljudima desi neobičan sustret koji će im obilježiti život. To se dogodilo Matu , čija je priča prepuna preokreta, i natjeraće vas da bacite pogled na nadgrobne spomenike stranaca, i da se zapitate o njihovim životnim pričama. Njegova priča počinje tako što je često posjećivao očev grob i primjetio da grob neposredno pored očevog nikada nije bio ukrašen cvijećem. Vremenom je postajao sve znatiželjniji sve dok nije pogledao nadgrobni spomenik i shvatio da pripada 37-godišnjaku koji je umro na Božić.

 

Mat je na Tviteru napisao:

–”Nikada nije imao cvijeće. Umro je na Božić u 37. godini i vidjevši tužan prizor, počeo sam da mu kupujem cvijeće. Da, počeo sam da kupujem cvijeće čovjeku kojeg nikad nisam upoznao. Znam da zvuči čudno, ali počeo sam da razmišljam o njemu kao o prijatelju.”  Kako je počeo da se pita da li dijeli neku nepoznatu vezu sa čovjekom i da razmišlja o tome šta ih je moglo spojiti, Mat je odlučio da ga pretraži njegovo ime na internet, te da da vidi može li da otkrije nešto više o njemu.

Međutim, nije očekivao da će otkriti da je taj čovjek u stvari ubica. Osjećao se krivim zbog žrtava ubice, pa je se izvinjavao na grobu, a iza njeg se pojavila žena ostatak pročitajte OVDJE