Pjevačica Severina je u zadnje vrijeme u centru medijske pažnje ,prvo zbog sina odnosno starateljstvo koje nije mogla da dobije neko vrijeme pa sad u zadnje vrijeme i zbog razvoda sa sinom pjevača Kebe, Igorom Kojićem. Naime, dok je gostovala u emisiji Severina je otkrila nekoliko detalja koje javnost nije znala , a jedno je i to kako je dobila ime baš Severina koje nije tako uobičajeno.

 

” Moje ime negdje znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata je htjeo da se ja zovem Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Deda je davao imena djeci po stranama svijeta. Vjerovali ili ne. Imao je četiri sina: Sever, Jug, Istok, Zapad, a ćerka je bila Danica. Međutim moja baka to nije željela “- otkrila je Severina jednom prilikom i dodala kako je došlo do toga da ona bude Severina.

 

” Tako je moj otac dobio drugo krsno ime. Međutim, ipak je zadržao iz nepoznatog razloga ime Sever. Tako sam ja Severina ” – ispričala je pjevačica i otkrila još nešto. ” Mada, prekoputa kuće moje babe postojao je limar koji se zvao Severin. Tako da… Ali mislim da je ipak zbog oca” – rekla je Severina tada.