So će učiniti da sa poda nestane sva prašina ali isto tako obezbjediti dobru auru prostorije, pogotovo ako je vrijeme da se u kuću vrati mir, sreća i dobrobit.

 

Pranje podova sa dodatkom obične kuhinjske soli za čišćenje stana ili kuže od akumulirane negativne energije je potrebno kada:

-Djeca često pate od prehlade;
-Stalno ste mučeni nesanicom ili uznemireni snovima;
-Sobne biljke loše rastu ili venu;
-Električni uređaji često propadaju;
-Nedavno je neko umro u stanu;
-Stanlno nema dovoljno novca;
-Stvari iznenada nestaju.

 

A evo kako da pravilno očistite kuću sa solju: U kantu od sipajte 10 litara vode i 1 supenu kašiku obične kuhinjske soli. Zatim otvorite prozore, jer to će omogućiti zamjenu energije: loša izlazi, dobra energija ulazi.

 

Krpu skvasite pa dobro iscijedite u kanti sa vodom i soli, pa zatim prebrišite pažljivo sve površine kao što su: police, stolovi, električni uređaji, brave, vrata. Kantu sa vodom i soli raspite po kući pa podove dobro prebrišite. Ako imate staze i tepih, pospite ih sa soli, pustite da odstoji sve to oko pola sata pa usisajte. Voda koja ostane u kanti mora da se prospe u kanalizaciju ili na zemlju daleko od kuće. So koju koristite za čišćenje kupite posebno za tu namenu i nikad je nemojte koristiti za soljenje hrane. Nakon čišćenja svu odjeću sa sebe skinite, pa operite i vi se istuširajte.