Svi mi posjedujemo neku dozu flerta, neko je stručnjak a neko ne zna ni kako da započne flert. Ova tri horoskopska znaka ne znaju da flertuju.

 

Ribe

Ribe su vrlo sramežljive i introvertne. Uopšte ne shvataju kad neko pokušava da koketira s njima. Osim toga, ovaj horoskopski znak je obično previše zamišljen da bi se opustio i samo povremeno razgovarao s nekim. Ribe moraju malo više da se druže i da poslušaju osjećaj u želucu.

Jarac

Jarci su puni samopouzdanja, ambiciozni i usmjereni ka ciljevima, bar što se tiče njihove karijere. U ljubavnom životu to izgleda malo drugačije. Osobe rođene u znaku Jarca nemaju vremena za nebitno koketiranje i lijepe i slatke razgovore. Oni su više tip za ozbiljnu vezu i žele da osobe s kojima izađu na sastanak to odmah znaju. Kod njih nema neke prevelike romantike.

Blizanci

Blizanci nisu baš vješti govornici. Zapravo, uopšte ne znaju da flertuju. Nedostaje im odlučnost i pametno namigivanje. Blizanci su ponekad toliko nespretni tokom razgovora da ih druga strana često uopšte ne razumje. Ali i to je strategija koja ponekad djeluje. Zapravo, to čini ovaj horoskopski znak vrlo dragim.