Na internetu postoji veliki bbroj ljudi koji na bilo koji način žele da privuku pažnju na sebe, pa su spremni na sve i svašta radi popularnosti, komentara i lajkova. Mnogi od njih ne biraju sredstva kako bi se našli u centru pažnje a neki od načina su bizarni pa čak i opasni po život.

 

To je slučaj i sa ovom djevojkom iz Švedske, Nataša Kraun koja je porijeklom iz Srbije. Njena želja je bizarna a to je da postane žena koja ima najveću stražnjicu na svijetu pa iz tog razloga unosi najmanje 6 hiljada kalorija svaki dan. Otkrila je da ipak od sve hrane najviše voli da jede Nutelu, jer u njoj ima i najviše kalorija, pa tako, kako kaže, zna da pojede po teglu Nutele dnevno, a nekada i više.

 

Ona ima 135 kilograma a visoka je 177 cm, e kako kaže, sve joj je teže naći odjeću za sebe, ali bez obzira na sve, ponosna je na ono što je napravila do sada, mada ima velikih problema da sebi nađe suknju ili pantalone sa kojima bi mogla izaći van. I mada je svjesna da na ovaj način ona uništava svoje zdravlje, ona kaže da nema namjeru da odustane