Milić Vukašinović napisao je brojne megahitove narodne muzike a jedno vrijeme je sarađivao i sa Cecom. Naime, nakon Arkanovog ubistva on je 2001. godine napisao numeru ” Sanjam da si opet tu ” te je smatrao da je idelano da je otpjeva Ceca.

 

Ipak se to nije dogodilo zbog intervencija Marine Tucaković, Milić je na svom profilu okačio pjesmu napisavši u napomeni: ” Pjesma je nastala kada je Arkan poginuo i Bog je napravio za Cecu, ali ona neće da je pjeva!”

 

-” Marini Tucaković nije odgovaralo da sarađujem sa Cecom. Međutim, Ceca je uvezana sa Marinom Tucaković i tako dalje i onda je tu bila borba jer Marini nije odgovaralo da sarađujem sa Cecom jer sam ja radio i tekstove i muziku, a ona je pisala tekstove samo na gotovu muziku. Rekao sam joj: ‘Evo ti sve moje pjesme, ako ti možeš bolje tekst da sklopiš i napraviš bolje od mog, onda slobodno nastavi’. Marina i još nekoliko njenih saradnika uticali su na to da se moja saradnja sa Cecom u poslovnom smislu ne nastavi “- rekao je Milić jednom prilikom. Pjesmu “Sanjam da si opet tu” je na kraju snimila Jovana Tipšin.