Veganka Alis Bender iz Sjedinjenih Američkih država je majka bebe od osam mjeseci koja sezove Ferna. Naime, majka je na internetu podijelila video kkao svome djetu daje da jede pijesak te da liže kamenje te ne opominje ni kada dijet stavi ričku kolica iz prodavnice u usta.

 

Dijete hrani vegetarijanski te smatra da je prirdno da djeca jedu pijesak te da se ne treba plašitiprljavština je se tako jača imunitet kod djece.

 

Snimak pogledajte OVDE

 

Snimak je izazvao veliki broj reakcija , a mnogi su je pitali da li je normalna. Snimci su pregledani više od 12 miliona puta, na snimcima opisuje svoju alternativnu medicinu, te osporava modernu medicinu i mnoge stvari vezane uz nju koje su napravljene mnogo decenija unazad, pa je na snimku rekla i: ‘‘Ne plašim se bakterija, naprotiv, pozdravljam to. Vjerujem prirodi i svojoj bebi. Nije slučajno da bebe imaju taj instinkt dok doje i dokle god uzimaju majčino mlijeko, treba da se izlažu klicama” – tvrdi ona te dodaje da je majčino miljeko najbolji i najefikasniji lijek u odnosu na bilo koji drugi, vještački.