Ukoliko tražite parnera koji bi mogao da vas zadovolji u krevetu sa svim aspektima onda bi trebalo da potražite nekog od ova dva horoskopska znaka.

 

Bez dileme ova dva horoskopska znaka su prema astrolozima najbilji u krevetu.

Ribe

Neka vas ne zavara nježan i naizgled miran karakter empatičnih Riba. Te ih osobine ne čine pasivnim već im omogućuju sinhronizaciju s vašim potrebama. Prirodno su privrženi i brzo prilagođavaju svoje ponašanje kako bi vama bilo što prijatnije. Ribe će otkriti kada se osjećate najosjetljivijim i najranjivijim, i umjesto da to iskoriste, pronaći ćete u njima sigurnu luku. Vođenje ljubavi sa Ribom sigurno će vam biti nezaboravno iskustvo.

 

Blizanci

Izazovan, a zavodljiv Blizanac mogao bi da bude zanosan ljubavnik. Možda je vaš flert počeo pomalo nepredvidljivo, kao da niste bili sigurni da li želi da vas odvede kući ili uopšte nastavi veče s vama. Taj nepredvidljivi spoljašnji sloj često je paravan za osjetljiviju stranu Blizanaca. Zbog toga su tako izvrsni u krevetu. Možda se čak i vratite kući s Blizancem i veče vam krene ‘filmski nestvarno’, skinete odjeću i krenete prema spavaćoj sobi. Svi neočekivani zaokreti koje ćete osjetiti s Blizancem odvešće vas na ‘vožnju života’. Iako nećete znati šta se dešava kad vožnja završi, sigurno ćete znati da se isplatilo.