Maj je peti mjesec u godin , u njemu rođendan slave Bikovi i Blizanci. Proljeće je u svojoj snazi , a astrologija otkriva kojim horoskopskim znakovima će ovaj mjesec donijeti uspjeh i sreću.

 

Ovan

Peti mjesec u godini donosi Ovnovima uspjeh na polju karijere i ljubavi. Kada je karijera u pitanju slijedi promjena posla za neke Ovnove jer će dobiti ponude koje je teško odbiti. Prihvatite ih samo ako imate baš sve informacije vezano za tu poziciju. Takođe, sledi vam uvećanje finansija. Kada je ljubavni život u pitanju stvari se lijepo odvijaju. Sa postojećim partnerom imate divnu komunikaciju, razumjete se i bez puno riječi. Slobodnim Ovnovima je naglašena intuicija i odlično je da je poslušate kada je ljubav u pitanju. Postoji mogućnost udvaranja preko posla, saradnika.

Rak

Sada je potrebno da zaista gledate samo sebe! Imate velike šanse da napredujete u karijeri, ali samo ako ne sumnjate u vaše sposobnosti i ako imate vjere u sebe uspjeh je tu. Imaćete i pomoć od kolega i nadređenih. Nemojte misliti da ste sebični. Nikome ništa ne dugujete u poslovnim odnosima. Slobodni Rakovi imaju predispozicije da prijateljstvo preraste u ljubavni odnos. Možda neće dugo potrajati, ali se slobodno upustite u romansu.