Iako vam se tako ne čini , ali ovi horoskopski znaci su u stanju da naprave ozbiljnu osvetu. Astrolozi tvrde da su ovi horoskopski znaci strašno osvetoljubljivi.

 

Ribe
Mnogi nikada nisu sigurni na čemu su, kada su Ribe u pitanju. Ono što je kod njih “opasno”, jeste da će vam se možda činiti kako je sve u redu, a onda će vam se osvetiti za nešto što ste i zaboravili ili mislili da nije dovoljno bitno.

 

 

Škorpija
Usijana glava i ishitrenost su jedne od glavnih karakteristika Škorpija, pa i ne čudi što možda neće ni sagledati situaciju iz svih uglova, već će krenuti sa smišljanjem osvete. Dobra stvar je što mogu i da se smire, postanu staloženi, pa ako dođu do zaključka da su prebrzo odreagovali, povući će se.

Rak
Ukoliko Rak samo pomisli da se neko igra s njim ili da ga namjerno povrijeđuje, sklon je da postane toksičan i spreman na osvetu. Ono što treba da vas brine jeste što je sklon detaljnom planiranju i nije mu strano da čeka kako bi dobio šta želi. Iako se smatra jednim od najemotivnijih znakova, lako može da pređe u suprotni tabor i postane okrutan.