Nedavno je sahranjena jedna od najboljih tekstopisaca u Srbiji, Marina Tucaković vjerujemo da ne postoji izvođač u Srbiji a i šire u regiji a da Marina nije sarađivala sa njim. Jedna od njih je i pjevačica Jelena Karleuša koja već duže vrijeme sprema album pod nazivom ” ALFA ” te je iz tog razloga prekinula i saradnju sa muzičkim takmičenjem Zvezde Granda.

 

Ovih dana je Jelenin PR menadžer i prijatelj odgovaraoo na neka pitanja pratilaca Jelene na društvenoj mreži, pa je tom prilikom otkrio i neke nove detalje o Jeleninim pjesmama te o njenim odlaskom iz Granda.

 

” Da li je tačno da će se Jelena vratiti u drugom ili trećem krugu “Zvezda Granda” zbog njenih starih kandidata? – glasilo je jedno od pitanja.- Ne – kratko je odgovorio Zoran Birtašević. – Da li je jedan od tekstova sa “Alfe” djelo Marine Tucaković? – našlo se među pitanjima, a odgovor Karleušinog PR-a bio je potvrdan. Marina je svojevremeno potvrdila da je za Jelenu uradila jednu pjesmu koja je posvećena Jeleninoj majci , pa je moguće i da je to jedan od poslednjih Marinin tekstova.