Pjevačica Lepa Brena , nakon problema sa sinusima snimila je i CT glave nakon čega je se suočila da ima još jedan zdravstveni problem.

Prema izjavama izvora Brena već neko vrijeme posjećuje jednu privatnu kliniku na Banovom brdu gdje o njenoj nozi brine jedan od najboljih doktora u zemlji, a cijene jedne terapije je 50 eura.

 Brena već godinama ima problem s nogom. Njoj se istrošila hrskavica zbog toga što se pretjerano bavi fizičkom aktivnošću. To je i normalno jer je sastavni deo njenog posla da igra na koncertima i uglavnom je na visokim štiklama, što dodatno doprinosi oštećenju zglobova. Prije nego što se obratila stručnjaku za pomoć, ona je na bolnu nogu nanosila želatin, ali joj to nije pomoglo da se hrskavica obnovi. Bol je bio sve intenzivniji, pa je morala da krene na terapije. Baš se uplašila i, da ne bi stanje bilo gore, pošla je na terapije” – izjavio je izvor.

Brena je zbog tog problema morala da promijeni i neke životne navike.

Osim lijjekovima i vježbama, propadanje hrskavice zglobova može da se ublaži i boljim izborom hrane. Brena to zna i godinama se hrani zdravo i izbalansirano, što joj olakšava borbu s viškom masnoće u krvi i pomaže u obnavljanju hrskavice. Njoj su nutricionisti tačno napravili plan i režim ishrane i unosa korisnih namirnica i svakodnevno odlazi kod terapeuta koji s njom po sat vremena radi na ojačavanju zglobova” – završio je izvor.

Lepa Brena je potvrdila ova saznanja , pa dodaje da je ovaj problem započeo još prije nekoliko godina.