Kao što je svima već poznato pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Arkan Željko Ražnatović zaljubili su se na prvi pogled.  Sudbonosni trenutak desio se  2. novembra 1993. godine u hotelu “Interkontinetal”, gdje mu je i ona odmah zapala za oko.

 

Naime, spojio ih je Oliver Mandić koji je angažovao Cecu i Džeja da pjevaju na proslavi Srpske dobrovoljačke garde 11. oktobra 1993. godine, a ona je tada imala tremu o čemu je pričala gostujući u emisiji “Maksovizija” na TV Pink 1996. godine.

 

” Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu. Kada je trebao da pjevam sa Džejem, za Dan garde  “– rekla je Ceca 1996 godine.

” Ja sam čuo da sam ja ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pjevača, a Cecu nisam čuo nikada da pjeva, niti sam je vidio uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao djevojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali “– izjavio je Arkan tada, a onda ga je Ceca prekinula:

Nije bilo tako, bilo je: “Daj da upoznam tu djevojku Cecu”, umilnim glasićem i dodao je: “Baš mi je milo da upoznam djevojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je”. Ja sam tu pala u nesvjest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku “- govorila je Ceca 1996. godine u emisiji .

Nakon straha, uslijedila je ljubav i svadba decenije.